Horoscop 16 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. – Buna dimineața. O zi de reflecție. O să facem un scurt bilanț să vedem cum stăm cu promisiunile pe care ni le-am făcut ca să știm cât mai avem până o să ne atingem țelul.

Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de înțelepciune în tot ce facem.

Stare de bine aveți, invitații să vă duceți pe ici, pe colo ați primit și o să alegeți varianta care să vă destindă, ca să vă încărcați și voi de undeva bateriile.

O să vină cineva care să vă susțină moralul, să vă inspire și să vă dea idei de afaceri și de refăcut viața personală.

E un reviriment care vă insuflă chef de viață și de făcut treabă și asta e doar începutul, restul o să vă vedeți prin luna mai.

Vă reușesc inițiativele și o să vă găsiți și un partener de călătorie dacă nu aveți cu cine pleca într-o excursie.

Poate găzduiți un eveniment care să vă dea de lucru, să faceți pregătiri pentru musafiri, că vor fi nuntă, botez, aniversare și vreți să se simtă toată lumea bine.

Bine ar fi să vă mai îngrijiți și de voi și de cei din familie, să alegeți odihna în locul petrecerilor zgomotoase.

Se poate să intervină o schimbare în programul vostru de vizite și plimbări, doar se pare că n-o să regretați că vă duceți la altcineva, sau ieșiți la plimbare.

O apariție care o să dea un boost de energie și o să faceți și acele lucruri pentru care n-aveți chef, poate puțină curățenie.

O să scoateți din fondul secret niște bani ca să-i duceți pe ai voștri la un prânz în oraș, poate aveți de luat și o decizie și veți sta cu toții la masă să discutați problema.

Este cineva de departe care își aruncă buzduganul și o să vă bucurați de sosirea acestei persoane, să cumpă la vedere.

Vă invită cineva la o ceremonie, se căsătoresc niște prieteni și o să vă întâlniți cu prieteni mai vechi, cu rude și o să vă încărcați sufletește.

E bine să fiți cu băgare de seamă să nu se înțeleagă greșit anumite gesturi, vorbe, să nu stârniți gelozia partenerului de cuplu.

O să puteți da o fugă prin țară, la cineva care vă așteaptă la un grătar și o să rămâneți și peste noapte, dacă aveți unde înnopta și n-aveți treburi urgente acasă.

O întâlnire cu grupul care vă ajută să vă remontați fie că faceți treabă, fie că vă distrați – vă armonizați cu toții.

O revedere emoționantă și o să refaceți punțile de comunicare să vă puteți vedea și în continuare că e o persoană care are ce căuta în viața voastră.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care este interesată de munca voastră, și vrea să începeți o colaborare.

Poate e o sărbătoare în familia largită și vă vedeți cu toate rudele ca să vă asigurați că toată lumea se distrează, ia parte la bucuria familiei.

Poate îi faceți azi o declarație de dragoste, de iubire veșnică ființei iubite și anunțați data nunții.

O să fiți cooptați într-o echipă și poate aveți meci, sau spectacol, o să vă puneți în valoare calitățile ca să obțineți un succes de grup.

Poate răspundeți invitației unei rude care vă cheamă să dați o mână de ajutor la ceva, dar poate așteaptă, de fapt, o vorbă bună de la voi, o încurajare.

Se observă o răscolire la contul bancar că v-ați decis să ieșiți pe undeva cu ai voștri, să vă limpeziți cu toții la minte, să vă destindeți, să schimbați o vorbă de duh cu prietenii.

Poate le împliniți o dorință copiilor, îi duceți la locurile preferate de joacă, sau să practice sportul preferat pe un teren de sport.

Sunteți în formă și păreți dispuși chiar să traversați țara, că e undă verde la călătorii, dar să puteți implica și într-o petrecere cu mulți invitați la voi acasă, la o adică.

Sunt niște priprieteni care vă iau cu ei într-o excursie, dacă și voi o să vreți, ca să povestiti de-ale voastre, să vă deconectați.