Horoscop 15 martie 2024. Prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. O să facem și treabă, dar o să vrem să ieșim și la plimbare, ca să ne limpezim creierii, să ne dezmorțim mușchii.

Vibrația zilei este 6 și o să ne străduim să fim în acord cu noi înșine.

Se poate să dați drumul unui nou proiect și să câștigați vizibilitate, să luați bani și să vi se deschidă o nouă perspectivă de promovare și să întâlniți oameni talentați.

Poate vă asociați cu niște oameni care au un obiectiv măreț, să salvați împreună o situație, să fiți cuiva de folos.

Întrevedere cu un grup care vă invită să faceți mișcare, poate plecați pe undeva în excursie, se poate să practicați și un sport.

O să puteți recupera niște bani, dar e de insistat că o să tot dați de rău-platnici și se lasă mai greu convinși să vi-i dea.

Semne bune de la cineva care a lipsit o vreme din viața voastră și, dacă sentimentele sunt vii, puteți reînnoi relația și să vă meargă bine împreună.

Poate vă duceți în vizită la rude, că aveți lucruri importante de luat în discuție, organizați evenimente care vor avea loc în viitorul apropiat.

Vin bani, aveți și cheltuieli, poate plecați într-o excursie și o să coste, dar poate vreți să-i faceți o surpriză partenerului de cuplu și merită.

Apare cineva care să vă încălzească sufletul și o să aveți mai mult spor și la serviciu și o să aveți unde ieși după program.

Se poate să fie ca și semnat un contract pentru care v-ați zbatut în ultima vreme și or să apară și sponsori, ca să aveți certitudinea că o să ajungeți cu bine la final.

E cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și o să vrea să încercați o relație ca să experimentați traiul în doi.

E cineva care o să se lupte să vă recâștige că se pare că ați pus o barieră greu de trecut, dar nu e imposibil pentru cineva care vă iubește.

Se poate să vă treziți cu o ofertă de lucru, pot fi colaborări și o să vă redresați din punct de vedere financiar și o să faceți față cheltuielilor de tot felul.

Poate vă dați întâlnire cu cineva care așteaptă un răspuns de la voi, că v-a trecut o supărare, că vă gândiți, serios, la căsătorie – ceva să știe ce are de făcut.

Vi se mulțumește pentru ce ați muncit în ultima vreme și s-ar putea să vi se ceară și mai mult, dar vor fi și bani pe măsură.

Sunt oameni în jurul vostru care vor să vă ajute și să vă fie mai ușor cu treburile care apasă pe umerii voștri, dar tot vă rămân și vouă multe altele de făcut.

E posibil să întâlniți în plimbările voastre pe cineva care să vă completeze frumos și să deveniți un cuplu.

O să interacționați cu niște oameni care vă pot susține la o activitate care să vă aducă profit și să fie și de durată.

O ieșire în doi v-ar ajuta să cunoașteți și mai bine problemele cu care se confruntă partenerul și să se simtă mai bine dacă îl înțelegeți.

Se conturează o reușită în sfera comunicării, la slujbă, la școală, la examene, la interviuri și o să treceți la următorul nivel – va fi un progres galopant.

O să duceți comunicarea cu partenerul de cuplu la alt nivel că ați atins acel prag de maturitate emoțională

O să vă ia prin surprindere invitația cuiva să plecați într-o vacanță și sunteți conștienți de faptul că vă prinde bine, dar nu vă puteți desprinde de muncă. .

Relația cu ființa iubită are urcușuri și coborâșuri și trebuie făcut ceva ca să o echilibrați. Poate plecați o zi, două undeva

Se pare că o să tot evitați de lucru, dar e nevoie și de odihnă și e posibil să plecați de azi pe undeva, poate și pentru că insistă prietenii.

O să vă caute cineva care vrea să fiți împreună și dacă și voi vă doriți acest lucru o să ieșiti la cafea, la plimbare