O femeie din Los Angeles și-a ucis partenerul și una dintre fiice spunând că eclipsa totală de soare care a avut loc luni este un „război spiritual”.

Danielle Cherakiyah Johnson, în vârstă de 34 de ani, își sfătuia urmăritorii de pe X să nu se uite la eclipsă deoarece „ceva măreț este pe cale să vină”, potrivit metro.co.uk.

„Lumea se schimbă acum, evident, și dacă ești nevoit să alegi una dintre părți, acum este momentul să o faci. Fii puternic”, a scris ea pe X săptămâna trecută.

Ulterior, aceasta și-a înjunghiat mortal partenerul, în timpul unei dispute în bucătăria lor. Una dintre fiicele ei a fost martoră la atac.

Femeia și-a luat cele două fiice, de 8 luni și 9 ani, le-a dus în mașină și a plecat rupând porțile incintei.

După ce a ajuns pe autostradă, Johnson și-a aruncat fiicele din mașină, apoi a condus cu viteză până s-a oprit într-un copac, murind. Poliția consideră că femeia s-a sinucis.

Fiica cea mică a fost găsită fără viață în brațele celei mai mari, care a supraviețuit.

Femeia nu avea un istoric în dosarele poliției, astfel că ofițerii nu știu cu exactitate care a fost motivul pentru care a recurs la aceste fapte. Însă postările ei de pe X arată că nu era într-o stare psihică bună.

„Treziți-vă, treziți-vă, apocalipsa este aici. Toți cei care aveți urechi, ascultați. Este timpul să alegeți ce credeți acum”, a scris ea pe 5 aprilie.

Postările ei din social media sunt o combinație între afirmații pozitive și teorii ale conspirației despre vaccinuri și eclipsă.