Horoscop 17 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de veștile bune pentru care le vom primi și o să ne facem planuri pentru mai departe.

Vibrația zilei este 8 și să fim ceva mai economi, să nu cheltuim până la ultimul leu.

O stare de bine, o să fiți în centrul atenției poate pentru că vă sărbătoriți, sau e o bucurie în familie și e o atmosferă festivă.

Pare să fie o zi specială pentru voi, poate aflați o veste nemaipomenită, poate vine cineva de care vă era dor și vă face fericiți.

O să vă umpleți timpul liber cu ceva care să vă dezmorțească și sufletește și trupește și o să fie revigorant de-a dreptul.

E cineva care vă dă târcoale de ceva vreme, să ieșiți măcar la o cafea și dacă sunteți dornici de companion de viață, vă duceți.

O să fiți înconjurați de prieteni care sărbătoresc ceva și o să fie o atmosferă care să vă priască, și o să faceți planuri pentru evenimentele care vor urma – nunți, botezuri.

Vă îngrijiți și de voi și de ai voștri și o să alegeți o variantă de relaxare care să vă meargă tuturor, ca să fiți buni, sănătoși.

Vă invită multă lume și o să alegeți o ceremonie la care să vă duceți și o să faceți cunoștință cu diverse persoane care vă pot deveni colaboratori sau prieteni.

O veste bună, vă scoate cineva la plimbare și o să revedeți o persoană dragă, după o perioadă în care v-ați văzut fiecare de ale voastre.

E cineva care tot încearcă de ceva vreme să vă scoată la o discuție, că sunt lucruri importante de luat în discuție, dar vă urniți greu din loc.

Relația cu partenerul de cuplu promite să fie și mai bună și poate o să vă doriți copii, chiar dacă aveți deja, unul, doi.

O să vă bucurați de vizita cuiva plin de viață și poate puneți la cale o activitate care să vă dezmorțească, să deveniți activi social.

Se poate să atrageți atenția cuiva care vă place pentru felul vostru de a fi și o să vă faceți și voi o autoanaliză să vedeți ce simțiți.

Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care speră să formați un cuplu, dar situația pare să fie, oarecum, încurcată și trebuie clarificat totul de la A la Z.

Poate le faceți o vizită unor rude apropiate care pun la cale niște evenimente de familie la care vreți să contribuiți și voi cu ceva.

O să vă facă plăcere să vă duceți la un spectacol dacă vă invită cineva pe care-l aveți la inimă, ca să spargeți un pic monotonia, să vă detasați de treburile curente.

O să aveți unde să vă duceți și cu cine și o să vă mobilizați cu destulă susținere să ieșiți din casă că e un anturaj pe gustul vostru.

Ați ajuns în punctul în care se pune problema căsătoriei și poate vreți să alegeți cadoul potrivit ca să lansați cererea în căsătorie, sau voi știți ce gânduri aveți.

O să vreți să petreceți câteva ore și cu familia și să aveți și un timp al vostru să ieșiți la plimbare, în lume.

Sunteți cam visători, dar asta vă face să lăsați pentru o zi stresul legat de serviciu, de școală, deoparte ca să vă încărcați de undeva cu energie pozitivă.

Vă puteți deplasa la ziua cuiva de naștere din altă localitate și o să vă consolidați relațiile cu cei pe care-i vedeți mai rar.

O să treceți cu vederea o neînțelegere cu ființa pe care o iubiți și o să mai schimbați câte ceva ca să fiți în armonie, în relație.

Se poate să vă acapareze grupul de prieteni și să ieșiți pe un teren de sport, la plimbare în parc, la pădure, poate vă duceți la un spectacol.

Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și s-ar putea să vă armonizați, să formați un cuplu, dacă vă doriți pe cineva în viața voastră.

O reușită în sfera comunicării, și o să vă faceți cunoscute opiniile și acceptate de către un public anume.