Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Serviciul Municipal de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pun în aplicare, marţi, 15 mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală.

Percheziţiile se fac în municipiul Bucureşti, la locuinţele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor şi la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.

ULTIMELE ȘTIRI

Adrian Sârbu: Democrația a deraiat. Găștile de partid promovează impostura și prăduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanță sunt sfidate. Și interesul tău, ca votant și plătitor de taxe

Ciolacu: În 2023 au fost cele mai mari investiţii nete în economie de după Revoluţie, de 38,3 miliarde euro

Denunţătorul Boeing a fost găsit mort în SUA

Avertisment. Preţul bananelor va creşte, avertizează experţii

Vezi mai multe articole din categoria social

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenţii chirurgicale estetice şi reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro”, transmite Poliţia Română.

În urma extinderii cercetărilor, în cauză se fac verificări şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La acţiune participă şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economico – Financiare şi Serviciul Criminalistic, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.