Coaliţia PSD – PNL a ajuns la un acord pentru candidaturi comune la sectoare. Discuţiile privind candidatul la Primăria Capitalei se reiau luni, se conturează soluţia unui candidat unic.

Ministerul Sănătăţii anunţă că nu se modifică indemnizaţiile pentru medicii specialişti şi primari care efectuează gărzi.

20 de țări au denunțat oficial așa-zisele „alegeri” prezidențiale din Rusia. Din partea României semnează Titus Corlățean, Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului.

„Respectul față de animale” devine materie pentru elevi. Proiectul pilot e implementat în şcolile din judeţul Ilfov.

Macron avertizează că ”securitatea UE şi a francezilor se joacă” în Ucraina şi îndeamnă la un ”salt” împotriva unui Kremlin care şi-a ”înăsprit tonul”.

Elon Musk prezice că inteligența artificială va fi probabil mai inteligentă decât „toți oamenii la un loc” până în 2029, iar până anul viitor va atinge inteligența la nivel uman.

Tu la ce oră te trezești? Să știi că oamenii de știință au descoperit că ora 5 dimineața este oficial cel mai rău moment al zilei. Te întrebi care e cel mai bun? Ora 17.00.

Distracția continuă la Poiana Brașov. Mahony mixează astăzi la Festivalul Massif.

De Ziua Mondială a Somnului, îți spun că stresul afectează calitatea somnului a 61% dintre români.

A avut loc tragerea la sorți pentru sferturile UEFA Champions League și te așteaptă meciuri de infarct: Real Madrid – Manchester City, Arsenal – Bayern, PSG – Barcelona și Atletico – Dortmund sunt duelurile stabilite.

Elevii de clasa a XII-a află astăzi rezultatele obținute la simularea Bacalaureatului. Notele vor fi comunicate „anonimizat”.

Ucraina cere comunităţii internaţionale să nu recunoască rezultatul alegerilor prezidenţiale din Rusia, care au început astăzi și pe care le cataloghează drept o ”farsă”.

Ţările NATO nu oferă Ucrainei „suficiente muniţii”, iar acest lucru are „consecinţe în fiecare zi pe câmpul de luptă”, spune secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Un startup american de tehnologie a dezvăluit un robot umanoid operat de OpenAI care conversează cu tine, îți oferă de mâncare dacă îți e foame și face curățenie.

Fostul secretar al Trezoreriei SUA construieşte un grup de investitori pentru a achiziţiona TikTok de la ByteDance.

Spune-mi cât timp petreci cu animale de companie, ca să-ți spun cum stai cu sănătatea mintală. Blănosul tău te scapă de stres și te ajută să te concentrezi, spun oamenii de știință.

Timothee Chalamet a câștigat 8 milioane de dolari pentru rolul din filmul Wonka, scrie Variety.