Un videoclip bizar cu ”Vladimir Putin”, generat de AI a apărut pe internet. Președintele rus poate fi obsrvat dansând și cântând înaintea viitoarelor alegeri din Rusia, scrie Mirror.co.uk.

Se pare că videoclipul îl promovează pe Putin înaintea evenimentului prezidențial de săptămâna viitoare. Pe lângă Putin apare un Joe Biden adormit, în timp ce cancelarul german Olaf Scholz pare îngrozit de șeful Kremlinului.

Personajul, care joacă rolul lui Putin, cântă: „Noi, rușii, suntem prieteni cu cine vrem. Vrei să fim prieteni? Recunoaște: Crimeea este a noastră. Cine nu ne iubește, nu ne pasă.. Politica occidentală este o prostie.”

Videoclipul îl arată pe Putin cu prietenii săi dictatori, inclusiv pe Kim Jong Un din Coreea de Nord, care continuă să încerce să apese un buton nuclear roșu.

Alți prieteni „pentru totdeauna” sunt Alexander Lukașenko, conducătorul Belarusului , împreună cu Xi Jinping din China.

Versurile piesei îl au pe Putin în centrul atenție care spune: „Rusia va da un răspuns urii europene. Nu are rost să discutăm ceva cu Europa. Ei dansează pentru America în sunetul monedelor. În timp ce Biden dă mâna cu cineva care nu este acolo”.

Videoclipul poate fi urmărit AICI.