Marius Țepeligă, unul dintre cei mai respectați lăutari de la noi din țară, a murit.

Cunoscut pentru abilitățile sale muzicale remarcabile și colaborările de succes cu nume consacrate, Marius Țepeligă a fost unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți de manele din România, conform PROTV.ro.

Marius s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate, fiind supus unei intervenții chirurgicale în luna ianuarie a anului 2024.

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, el și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul primit în timpul luptei sale: „Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile făcute”.

Deși operația a fost un succes, complicațiile ulterioare au adus la un sfârșit prematur al vieții sale.

Pe platformele de socializare, admiratorii au transmis mesaje de regret și compasiune:

„Un înger s-a alăturat corului ceresc! Dumnezeu să îl aibă în pază, Marius Țepeligă! Ne-ai părăsit prea devreme”; „Odihnește-te în pace! Condoleanțe familiei”; „Sufletele bune nu pleacă niciodată. Dumnezeu să-l primească în liniște. Condoleanțe”; „Într-adevăr, un regret uriaș a cuprins familia și pe noi toți. Dar suntem mângâiați de gândul că Marius a încheiat lupta sa pe pământ cu demnitate, și-a făcut legământul cu Dumnezeu. Odihnește-te în pace, Marius. Speranța noastră este că te-am întâlnit dincolo, în lumina veșniciei”.