Petrecerea de duminică organizată de Vanity Fair pentru premiile Oscar 2024 a reunit cele mai în vogă familii de la Hollywood, inclusiv Demi Moore și fiicele ei.

Vedeta și cele trei fiice ale sale – Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah Willis, 30 de ani (pe care Moore le împarte cu fostul soț Bruce Willis) – s-au aranjat pentru o rară apariție publică în familie, la petrecerea cu vedete care a avut loc la ”Wallis Annenberg Center for the Performing Arts” din Beverly Hills, California.

Potrivit publicației People, Demi Moore, în vârstă de 61 de ani, a fost în centrul atenției, îmbrăcată într-o rochie Versace cu nuanțe de ciocolată, cu decupaje sexy din lanțuri și un decolteu îndrăzneț în stil choker.

Partea din spate a avut mai multe decupaje în formă de diamant, care a lasăt pielea la vedere.

Actrița a purtat bijuterii aurii, asortate cu rochia, iar părul ei negru, caracteristic, a fost elegant și drept.

Cel care s-a ocupat de machiaj, Sil Bruinsma, a precizat într-o declarație că a urmărit „o piele superbă și strălucitoare” cu „un smokey eye moale, obrajii roz și o buză catifelată de trandafir”, pe care a realizat-o cu ajutorul Merit Beauty.

Vedeți mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Toți copiii lui Moore au optat pentru ținute mai clasice, în contrast cu look-ul îndrăzneț al mamei lor.

În februarie, Moore, Rumer și Scout s-au îmbrăcat în ținute business-casual pentru evenimentul de artă pop-up The Frankie Shop x Crosby Studios din L.A.

Lui Moore îi place să se îmbrace elegant, chiar și pentru cele mai confortabile ocazii – mai notează People.com.