La toți ni-i greu. Președinta Parlamentului European – Roberta Metsola – a simțit ce înseamnă să fii român și … nu i-a plăcut. „Am arătat pașaportul la intrarea în România. Trebuie neapărat să intrați în Schengen” – le-a spus Metsola elevilor și studenților români.

Pe modelul de ce plâng chitarele – după ziua de ieri – ne întrebăm – „De ce pică rețelele?”. META vine cu răspunsul: o problemă tehnică. Au fost afectate 4 cabluri de date submarine din Europa, Orientul Mijlociu și Asia – le-or fi mâmcat rechinii?

Ai greșit doza, băiatul meu! Premiul pentru hipervaccinatul anului ajunge în Germania. Un bărbat de 62 de ani spune că a făcut 217 doze de vaccin antiCovid și e perfect sănătos.

Trump și-a asigurat supremația în rândul republicanilor. Fostul președinte al Americii a câștigat alegerile de „Super Tuesday” în 14 din cele 15 state republicane participante. Biden e și el lider – a fost declarat învingător în 12 dintre cele 15 state.

Își cer iertare de la femei. Societatea îi face pe bărbați să nu mai fie bărbați. Presiunea e prea mare și bărbații se plâng că nu fac față.

S-a îmbogățit dintr-o coincidență. Femeia care ia trei mii de euro pe noapte pentru că seamănă prea bine cu Britney Spears. N-o recomandă vocea și talentul!