La toți ni-i greu. Președinta Parlamentului European – Roberta Metsola – a simțit ce înseamnă să fii român și … nu i-a plăcut. „Am arătat pașaportul la intrarea în România. Trebuie neapărat să intrați în Schengen” – le-a spus Metsola elevilor și studenților români.

Ai greșit doza, băiatul meu! Premiul pentru hipervaccinatul anului ajunge în Germania. Un bărbat de 62 de ani spune că a făcut 217 doze de vaccin antiCovid și e perfect sănătos.

S-a îmbogățit dintr-o coincidență. Femeia care ia trei mii de euro pe noapte pentru că seamănă prea bine cu Britney Spears. N-o recomandă vocea și talentul!

Trump și-a asigurat supremația în rândul republicanilor. Fostul președinte al Americii a câștigat alegerile de „Super Tuesday” în 14 din cele 15 state republicane participante. Biden e și el lider – a fost declarat învingător în 12 dintre cele 15 state.

Un actor acuză! La doar 66 de ani, Daniel Day-Lewis s-a pensionat anticipat de la actorie. Platformele de streaming ar fi de vină pentru decizia actorului, care crede că se fac prea multe filme în ultima vreme – și toate proaste.

Își cer iertare de la femei. Societatea îi face pe bărbați să nu mai fie bărbați. Presiunea e prea mare și bărbații se plâng că nu fac față.