Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Doar o treime dintre români spun că viaţa lor este mai bună decât în urmă cu cinci ani. Pentru mai bine de jumătate – viața e mai grea – arată sondajul INSCOP Dar sunt toate șansele să se schimbe situatia doar avem 4 tururi de alegeri in acest an.

Saudiții reinventează snooker-ul. La turneul de un milion de dolari – la care se bat OSullivan, Selby si Trump, apare și o bilă aurie. Ai voie să o bagi doar in momente speciale – si cine reușește primește bonus jumătate de milion de dolari.

Măi, băieți, puneți mâna pe lopeți! Așa se umple România de bani: turism prin parcuri tematice! Pentru că stăm prost la astfel de parcuri luăm exemple din exterior – țările din Occident sunt cele care scot banii românilor de pe card fără ca și noi să aducem ceva la schimb.

Cea mai bună veste este că Simona Halep a câștigat ieri unul dintre cele mai importante meciuri din carieră. TAS, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de Lausanne, i-a redus pedeapsa de suspendare de la 4 ani la 9 luni. Culmea e că Halep a lipsit deja 17 luni. Prima ocazie a Simonei Halep să revină intr-o competitie e peste doua saptamani, la Miami.

E oficial! Alegerile prezidențiale pot fi organizate în septembrie, a decis Camera Deputaților. La pachet cu devansarea alegerilor vine și o sesizare la Curtea Constituțională făcută de USR şi Forţa Dreptei.

Viitorul Europei se decide la București. Peste 2.000 de delgați din 40 de țări își dau astăzi întâlnire în capitala României la Congresul Partidului Popular European. Este cel mai mare eveniment politic al partidului înaintea alegerilor europarlamentare din iunie.