Biroul Electoral Central a respins protocolul de constituire al alianței Dreapta Unită, la cererea PSD. Cătălin Drulă a anunțat că va contesta decizia la Înalta Curte

Ambasadorul Marii Britanii în România, Giles Matthew Portman, declară că Regatul Unit îl respectă pe Iohannis, dar îl susține pe Rutte la Șefia NATO.

Câciu anunță o nouă linie de finanțare pentru IMM-uri: 400 milioane de euro disponibile în Start Up Nation.

Copiii care folosesc zilnic dispozitive electronice vor avea un vocabular mai sărac – arată cercetătorii de la Institutul Telethon Kids.

Îți alegi job-ul la ITandC. Ediția cu numărul 17 te așteaptă astăzi cu peste 60 de companii din domeniul tehnologiei și ingineriei. Unde? La Palatul Parlamentului.

Astăzi se desfășoară a 3-a zi de alegeri în Rusia. Peste jumătate din ruși au votat deja. Moscova acuză Kievul de sabotaj în urma unor atacuri aeriene.

Țările membre NATO trebuie să găsească încă 56 de miliarde de euro pentru apărare astfel încât să atingă obiectivele pentru 2024, scrie Financial Times.

Procurorii americani din Virginia cercetează rolul Meta Platforms în vânzări ilegale de droguri conform Wall Street Journal.

Carlos Alcaraz a trecut de Jannik Sinner, scor 1-6, 6-3, 6-2 și îl va infrunta în finală la Indian Wells pe Daniil Medvedev care reușit să-l învingă pe Tom Paul.

Jennifer Lopez anulează 7 dintre concertele care urmau să aibă loc în SUA, din cauza numărului prea mic de bilete cumpărate.