SUA trimit întăriri în Orientul Mijlociu, pe măsură ce temerile se intensifică în regiune cu privire la o ripostă a Iranului împotriva Israelului.

În același timp, Biden avertizează Iranul să nu atace Israelul dar refuză să comenteze dacă SUA vor interveni direct în conflict.

Cel puțin 5 persoane au fost ucise, și opt sunt rănite, dintre care și un copil, în urma unui atac armat la Sydney. Poliția nu exclude posibilitatea unui atac terorist.

„Jocurile olimpice de la Paris ar putea fi un pas spre pace” – declară Péter Szijjártó. „Sportivii din țări aflate în conflict se îmbrățișează în arenă sau pe teren” – adaugă ministrul ungar de Externe.

Consiliul European a adoptat Regulamentul Euro 7, care stabilește norme privind valorile-limită de emisii pentru vehiculele rutiere și durabilitatea bateriilor.

De luni se deschide circulația rutieră între DN5 şi DN4, în lungime de 13 km, parte din A0 Sud, anunță CNAIR.

În acest weekend are loc a doua ediție a evenimentului Bucharest Hackathon. Peste 200 de programatori se adună la Teatrul Odeon pentru a lucra la proiectele lor. Premiile? În valoare totală de peste 30.000 de dolari.

Dacă tot ai parte de vreme bună, nu uita că poți face o plimbare pe Calea Victoriei, care este pietonală în zilele de sâmbătă și duminică, până la ora 23:00.

Elon Musk nu se abate de la planul de colonizare a planetei Marte. Miliardul anunță că plănuiește să creeze o flotă de 1000 de nave pentru a-și atinge obiectivul.

Rafael Nadal revine în circuit la turneul de la Barcelona. Spaniolul nu a mai concurat de la Brisbane, din ianuarie, și îl va înfrunta în primul tur pe italianul Flavio Cobolli, locul 63 ATP