Biroul Electoral Central respinge protocolul de constituire al alianței Dreapta Unită, la cererea PSD. Cătălin Drulă anunță că va contesta decizia la Înalta Curte.

Cristian Popescu Piedone intră oficial în cursa pentru Primăria Capitalei, din partea Partidului Umanist Social Liberal.

Ambasadorul Marii Britanii în România, Giles Matthew Portman, declară că Regatul Unit îl respectă pe Iohannis, dar îl susține pe Rutte la Șefia NATO.

Alege rute ocolitoare dacă te întorci sau mergi azi spre Brașov. Până la ora 22.00 este închisă circulația între Braşov şi Poiana Braşov pentru Festivalul Massif.

Cunoștințele de limbă engleză ar putea duce la o creștere salarială de 80%, arată un nou sondaj.

FDA aprobă un prim tratament împotriva unei forme grave a aşa-numitei boli a ficatului gras. Tratamentul e o speranță și pentru România, unde peste 40% din populație suferă de această afecțiune.

Astăzi se desfășoară a 3-a zi de alegeri în Rusia. Peste jumătate dintre ruși au votat deja. Moscova acuză Kievul de sabotaj în urma unor atacuri aeriene.

SpaceX construieşte o reţea de sute de sateliţi spion în baza unui contract secret cu o agenţie de informaţii din SUA, scrie Reuters.

Simona Halep își află astăzi prima adversară de la Miami Open. Tragerea la sorți este în această seară la ora 19.00.

Jennifer Lopez anulează 7 dintre concertele care urmau să aibă loc în SUA, din cauza numărului prea mic de bilete cumpărate.