Fotografia, publicată duminică pentru a marca Ziua Mamei în Marea Britanie, a fost prima imagine oficială a lui Kate de când a suferit operaţia abdominală din ianuarie.

La câteva ore după ce a fost publicată de Palatul Kensington, patru agenţii foto importante au emis „avize de retragere”, exprimându-şi îngrijorarea că a fost editată.

Catherine a scris, luni, pe X: „Ca mulţi fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtăşit-o ieri (duminică – n.r.)”.

ULTIMELE ȘTIRI

Adrian Sârbu: Democrația a deraiat. Găștile de partid promovează impostura și prăduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanță sunt sfidate. Și interesul tău, ca votant și plătitor de taxe

Prinţesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei

Petr Pavel: Sprijinul NATO în Ucraina nu încalcă regulile internaţionale

Putin a găsit vinovatul pentru dezastrul Marinei Ruse. Un amiral a plătit cu funcţia

Vezi mai multe articole din categoria externe

Patru agenţii foto au retras fotografia prinţesei de Wales, din cauza îngrijorărilor că a fost „manipulată”. Imaginea o arăta pe Kate alături de cei trei copii. Imaginea, realizată de prinţul William şi difuzată de Palatul Kensington cu ocazia Zilei Mamei, o înfăţişa pe Catherine alături de cei trei copii ai cuplului. Associated Press, AFP Reuters şi Getty Images au retras fotografia.