O femeie în vârstă de 54 de ani, din judeţul Mehedinţi, este cercetată penal după ce şi-ar fi agresat concubinul și i-a furat din locuinţă portofelul cu toate actele şi cardurile în el, dar și telefonul mobil.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresat de către concubină.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce apelantul se afla la domiciliu împreună cu concubina sa, de 54 de ani, domiciliată în comuna Voloiac, judeţul Mehedinţi, locuind, fără forme legale, la adresa apelantului, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, s-au agresat reciproc, fără a suferi leziuni traumatice vizibile. Totodată, apelantul a reclamat faptul că femeia i-ar fi sustras din locuinţă un telefon mobil şi portofelul în care se aflau actul de identitate, cardul de sănătate, 3 carduri bancare, precum şi suma de 100 lei. Având în vedere aspectele sesizate, au fost întocmite formulare de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent, fiind emise ordine de protecţie provizorii pentru ambele persoane, pe o perioadă de 5 zile”, arată reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi furt.