Horoscop 9 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de sărbătoare, frumoasă. O să ne uităm adânc în sufletul nostru să vedem ce descoperim și să cultivăm ce e bun, de calitate înăuntrul vostru.

Vibrația zilei este 9 și o să avem grijă de cei din jurul nostru să-i ocrotim.

Aveți chef de plecat într-o excursie și de întâlnit cu prietenii, fie în oraș, fie vă duceți în vizite și o să vă încărcați frumos bateriile.

O veste bună, o prezență plăcută, poate e cineva în grupul de prieteni care vrea să fie mai des în preajma voastră, că se gândește la o relație.

Se poate să luați parte la o competiție și o să vă faceți remarcați prin ceva care iese în evidență și poate luați și un premiu.

O stare de bine, poate sărbătoriți pe cineva, sau poate se căsătorește cineva din familie, pare să fie ceva festiv, sau doar acest 9 martie, ziua mucenicilor.

E posibil să vă lăsați convinși să ieșiți la plimbare, să le faceți o vizită unor rude sau unor prieteni, vă bucurați și de peisaje și de oamenii pe care-i iubiți.

Se poate să faceți o trată la voi acasă dacă țineți la tradiția cu mucenicii și o să fie o atmosferă plăcută.

Poate le faceți o vizită unor rude care locuiesc în alt oraș, să le duceți ceva, mai stați de vorbă, mai puneți la cale niște evenimente care vor avea loc în curând.

E cineva care nu concepe viața fără voi și v-o declară, poate găsește momentul prielnic să vorbiți despre căsătorie.

Se pare că preferați să-i chemați pe la voi pe cei apropiați și o să faceți o trată ca la carte, să simțiți că e sărbătoare.

Vă dați întâlnire cu cineva care vrea să fiți împreună și o să mai tatonati terenul până o să vă convingeți că e potrivită persoana.

Întâlniri, plimbări, o stare de bine, poate sărbătoriți pe cineva, nu doar mucenicii și o să se simtă toată lumea cât se poate de bine.

Se poate să vă duceți într-o stațiune de agrement, dacă nu cumva le faceți o vizită unor cunoscuți de pe-acolo.

Se poate să aibă loc o întâlnire importantă și să luați niște decizii care pot avea legătură cu viața de cuplu.

O să aveți parte de o companie plăcută dacă aveți chef de ieșit pe-afară și o să vă faceți surprize unii altora.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să vă atragă și să vă oferiți un ragaz, până la vară, să vedeți dacă vă armonizați, sau nu.

Se poate să fie o aniversare în familie, să vină și rudele pe la voi și să trageți un chef pe cinste.

Apare o șansă pentru voi, să vă refaceți viața de cuplu, dacă sunteți singuri, sau nu v-ați căsătorit încă.

O să dați curs unei întâlniri care poate aduce pe tapet o chestiune de afaceri și trebuie spus dacă sunteți pro, sau contra.

O invitație în oraș și o să vă faceți noi prieteni, pot fi și viitoare colaborări care vor ține pasul cu se se-ntâmplă în derularea unui proiect.

Se poate să vă facă o surpriză cineva apropiat și să vă ia pe sus în stațiunea voastră preferată, la o plimbare.

Se poate să vă duceți la ziua cuiva de naștere sau poate la un meci, la un spectacol, o să fie și copiii, cu prietenii lor pe-acolo și o să fie lume cam multă.

Poate vă dă cineva înapoi niște bani pe care i-ați împrumutat și o să aveți de cheltuială. Sau poate îi puneți la păstrare.

E cineva care se interesează de voi ca să construiți o relație și dacă și voi vă doriți același lucru o să faceți o încercare, ieșiți la o cafea, la plimbare.

Se poate să luați parte la un eveniment monden și o să vă deschideți o portiță spre o altă lume, cu care o să vă acomodați destul de ușor.