Horoscop 8 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprize astăzi. Vin vești bune, oameni care ne pot ajuta, primim daruri și avem și noi lucruri – de suflet – de oferit celor dragi.

Vibrația zilei este 8 și o să ne bucurăm de ce se întâmplă în jurul vostru.

E o efervescență la voi, poate și pentru că ați pregătit de ceva timp o relansare și sunt oameni care vă susțin, pun umărul la treabă și o să vă bucurați de succes.

Vă permiteți să fiți și puțin visători, dar și cerebrali ca să faceți o alegere de viață personală, să vă căsătoriți, de exemplu.

Se apropie un moment – cheie – și o să vă luați inima-n dinți să faceți o schimbare, că apare o conjunctură favorabilă și poate se fac presiuni să schimbați registrul.

Poate o să fiți încurajați de oameni care vor să puneți cu toții umărul la un proiect care să vă pună în valoare.

Jupiter ține cu voi și vă susține toate inițiativele și ar fi păcat să lăsați pe altă dată un business care se poate dezvolta frumos sau un hobby care să vă destindă.

Se poate să primiți, de exemplu, pozitiv, să luați și un premiu pentru munca de succes pe care ați depus-o și o să străluciți.

Se pare că sunteți invitați într-un oraș, mai departe de casă, poate o stațiune turistică și o să vedeți cum stați cu timpul, cu banii și cu simpatia față de această persoană și vă duceți.

Se poate să primiți o instiințare, c-ați câștigat un concurs, ori poate vi s-a aprobat un credit bancar.

Poate v-ați hotărât în ce să investiți economiile, v-ați fi consultat și cu familia și o să treceți la fapte, ca să nu mai pierdeți timpul.

Poate vă pregătiți de o escapadă turistică și plecați de azi ca să vă bucurați de un respiro.

O să interacționați cu niște oameni care au de gând să vă implice într-o colaborare și o să țineți pasul cu proiectul respectiv ca să atingeți un alt standard.

O veste bună de la cineva de care vă este dor și o să vă faceți program comun zilele astea, să vă vedeți, să ieșiți la plimbare.

Poate va trebui să vă respectați niște promisiuni și o să-i scoateți la plimbare pe niște prieteni, sau se poate să aibă loc și o discuție de afaceri, la o cafea, un suc.

Într-un mediu, undeva o să faceți cunoștință cu o persoană care să vă complementeze frumos și să formați un cuplu.

E o petrecere pe undeva, poate fi și prin țară și să fie distracție, zilele astea, că o să vă întâlniți cu multă lume și o să consolidați relațiile.

Un semn de atenție din partea cuiva care e scump la vedere, dar își face timp, de data asta, să vă întâlniți mâine, poimâine.

O să vă ocupați și de casă, și de familie, dar poate reușiți să dați și o fugă prin alte zone să mai vizitați un târg, sau sunt niște oameni care vă cheamă pe la ei.

Relația cu partenerul de cuplu se clarifică și poate vă hotărâți, în sfârșit, să vă căsătoriți până la vară.

Grupul strigă adunarea și vă înregimentați imediat, că aveți chef de plimbare, de distracție, poate practicați un sport ca să vă dezmorțiți.

Se poate să faceți o tratatie, fie la voi acasă, fie vă duceți la un restaurant, în funcție de dispoziția pe care-o aveți.

Se poate să vă fie, în sfârșit, apreciată munca și să luați mai mulți bani ca să vă puteți cumpăra ce v-ați dorit de mult, dar nu vă ajungeau banii.

O să primiți ceva în dar, vi se face, poate, cinste la un restaurant, sau poate e un spectacol și sunteți invitați de onoare.

E un răsfăț, poate fi culinar, sau poate vi se lansează invitația să vă duceți într-o escapadă turistică și să fie totul pe gustul vostru.

Poate e un surplus salarial, vreun voucher și o să vă faceți planuri de călătorie, poate un city break.