Horoscop 10 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu lună nouă și vești bune. O să lăsăm în urmă lucrurile care s-au consumat deja, să nu le reactivăm, că avem ocazia să începem ceva care să ne aducă succes.

Vibrația zilei este 1 și, ca și Luna nouă, ne indică un nou început. Cu dreptul.

Dorințele vi se împlinesc într-o astfel de zi și o să fiți înconjurați de prieteni, ieșiți la plimbare, la un târg, o expoziție, și o să aveți parte de mulțumire sufletească.

Vizita cuiva o să aducă acel vibe care vă lipsea, și o să vă revigorați după ce vă întrețineți cu musafirii, la o parolă.

O să fiți incluși într-un grup ca să faceți mișcare, poate plecați într-o excursie, poate fi un dus-întors și o să vă detensionați, după o săptămână încordată.

O să vă duceți la ziua cuiva de naștere, sau e un meci al vreunui cunoscut și o să fie distractiv.

Adunați în jurul vostru niște oameni talentați și o să puneți în practică niște idei, că vă puteți lansa într-o cursă de succes, că îl aveți pe Jupiter cu voi și pe Uranus, doi giganți.

Se poate să primiți o invitație specială la un eveniment festiv, prilej cu care o să se vorbească de bine și despre voi și să luați un premiu.

O să vă dați întâlnire cu niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și o să schimbați impresii, poate puneți la cale un proiect care o să vă anime.

Sunteți dispuși să ieșiți la o întâlnire, chiar și pe teme de afaceri, ca să aveți o discuție – de principiu, ca să știți dacă veți lucra împreună.

Vă așteaptă cineva prin țară, dar dacă s-au anunțat și musafiri în vizită o să aveți de ales. Se poate să preferați tot confortul casnic, să nu pierdeți toată ziua pe drum.

Se poate să vi se confirme o plecare să munciți în alt oraș, ori la studii.

Vă asociați cu niște oameni care vor să dați toată măsura talentului, ca să iasă ceva de calitate superioară din mâinile voastre și o să vă armonizați la treabă.

O să dispuneți de niște bani pe care o să-i cheltuiți fără strângere de inimă, că vreți să le faceți surprize celor dragi.

E o ceremonie la care vreți să fiți și voi de față, că e cineva apropiat, poate e din familie și o să revedeți oameni dragi, vă mai faceți și alți prieteni.

Se poate să întâlniți pe cineva, într-un anturaj, și să urmăriți pas cu pas ca să vedeți ce se întâmplă pe parcurs, cu relația voastră.

Sunteți pe punctul de a lua o decizie și o să vă mai consultați și cu cei în care aveți toată încrederea, ca să nu fiți subiectivi, să mergeți la sigur.

Întrevedere cu cineva care vine cu o idee de afaceri, mai în glumă, mai în serios, să dați curs ofertei.

Vestea pe care o așteptați va sosi și o să vă faceți planuri care să vă consolideze relația de suflet, că ați fi traversat o perioadă mai delicată.

Vă pregătiți de un eveniment, o ceremonie, și o să vă bucurați de prezența unor oameni care contează în ochii voștri.

Are loc o reuniune mondenă și e posibil să vă simțiți atrași de cineva plin de viață, o persoană fresh, și să vreți să faceți cunoștință – dacă nu aveți partener de viață.

Ați putea ieși cu prietenii la un spectacol, la un meci, poate fi și o serbare a copiilor și să vă simțiți cu toții cât se poate de bine.

Vă puteți duce la o aniversare, la o nuntă, chiar în alt oraș, și să vă întoarceți până seara dacă nu e prea departe de casă, și o să fie distracție.

Păreți ceva mai degajați, poate și pentru că s-au mai rezolvat multe probleme și vă puteți gândi și la voi, să vă creați o stare de spirit mai bună.

O să primiți invitații pe la evenimentele mondene și alegeți voi ceva care să vă pună în relație cu niște oameni cu care ați avea ceva în comun.

Se poate să apară în orice moment cineva care să vă cucerească și să vreți să fiți împreună, dacă nu aveți pe nimeni.