Un băiat de 15 ani a fost încătușat de Poliție, după ce, într-o izbucnire de violență, a lovit-o cu pumnii și picioarele pe diriginta lui!

Comportamentul puștiului a scandalizat întreaga școală! Elevul de clasa a VIII-a și-a înjurat profesoara, a fumat în timpul orei și s-a urcat pe un dulap. Mama adolescentului a fost chemată zadarnic să-l potolească. Cel mai probabil, băiatul va fi testat, pentru a se vedea dacă nu cumva era băut sau drogat.

Uluiți de felul în care se poartă colegul lor, mai mulți elevi din clasă au înregistrat câteva scene. În imagini se vede cum adolescentul își aprinde țigara în clasă și se ceartă cu profesoara care îi este și dirigintă. Femeia a chemat poliția.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „Tânărul a manifestat un comportament necooperant față de polițiști, fiind imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș, unde a fost invitată și mama acestuia, pentru clarificarea stării de fapt.”

Pentru comportamentul copilului, mama a fost amendată cu 500 de lei. Supărați, amândoi s-au dus la școală să discute cu profesoara. Acolo, băiatul a răbufnit din nou, spun polițiștii.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „Același tanăr ar fi aplicat cu pumnii și picioarele cadrului didactic îndumător.”

Scenele șocante s-au derulat de față cu mai multi profesori și elevi. Paznicul a reușit cu greu să-l imobilizeze pe băiat, apoi administratorii școlii au chemat din nou poliția. De această dată, elevul a fost încătusat.

Angajat al școlii: „Nu e un gest frumos. Dacă se ajunge pănă acolo că lovești un profesor, nu este respect.”

Reprezentanții scolii au refuzat să comenteze situația. Inspectoratul scolar a transmis că elevul respectiv mai fusese sancționat de multe ori pentru comportament inadecvat. Iar după incidentul de acum, profesoara lovită a fost transportată cu ambulanța la Medicina Legală și apoi la Urgențe, pentru îngrijiri.