Conform unui raport preliminar publicat sâmbătă de Comitetul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor (KNKT), atât pilotul, cât şi copilotul au adormit simultan timp de 28 de minute în timpul unui zbor de la Kendari, în provincia Sulawesi de Sud-Est, către capitala Jakarta. Incidentul a avut loc pe 25 ianuarie, provocând erori de navigaţie. deoarece „aeronava nu se afla pe calea de zbor corectă”, anunţă CNN.

La bord se aflau 153 de pasageri şi patru însoţitori de bord. Nimeni nu a fost rănit în timpul zborului şi nu au fost pagube, mai scrie în raportul preliminar KNKT.

ULTIMELE ȘTIRI

Prințul Edward al Marii Britanii a împlinit astăzi 60 de ani. Regele Charles al III-lea l-a numit pentru o nouă funcție

Cine câştigă în războiul din Gaza?

La cine sunt cei mai mulţi bani? Un sfert din depozitele totale ale populaţiei sunt la peste 74.000 de români bogaţi, care au pus deoparte în bănci 16 mld. euro peste plafonul garantat de 100.000 de euro

Surse: senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei. Mergea cu 70km/h peste limita legală

Vezi mai multe articole din categoria life-inedit

Zborul a durat două ore şi 35 de minute, iar avionul a aterizat la Jakarta.

Echipajul de zbor a fost blocat la sol, conform procedurii standard de operare, în aşteptarea investigaţiei. Inspectorii vor investiga cauza incidentului şi vor stabili noi proceduri.