Familia Regală, cunoscută pentru accesul la bucătării excepţionale din întreaga lume, se abţine de la patru alimente specifice, chiar dacă unele par comune în bucătăriile britanice, scrie The Mirror.

În timp ce unele dintre aceste alimente, cum ar fi ceapa şi usturoiul, sunt comune în bucătăriile britanice, sunt evitate din cauza preocupărilor legate de producerea mirosului neplăcut sau a disconfortului în timpul conversaţiei. Regina Camilla a confirmat această preferinţă, notând că usturoiul este interzis, mai ales în timpul evenimentelor regale, pentru a asigura o conversaţie politicoasă.

ULTIMELE ȘTIRI

Jurassic Park devine realitate. A.I. ar putea să readucă la viață mamutul, diavolul Tasmanian și pasărea Dodo

Salvamontiştii folosesc detectoare cu inteligenţă artificială pentru a recupera trupul unui înecat

Franţa va amenda cu 5 euro persoanele care lipsesc de la programările la medic

JP Morgan: Riscurile economice „ar putea eclipsa orice de la al Doilea Război Mondial încoace”

Vezi mai multe articole din categoria life-inedit

Fructele de mare sunt, de asemenea, evitate de membrii familiei regale britanice, pentru a reduce riscul de intoxicaţie alimentară, având în vedere programul lor încărcat. În timp ce regele Charles a fost văzut răsfăţându-se cu stridii, în general, fructele de mare sunt evitate, aşa cum a dezvăluit fostul majordom Grant Harrold.

În plus, regele Charles a interzis delicatesa franţuzească foie gras din meniurile Regale din consideraţii etice legate de producţia sa.

În ciuda accesului lor la alimente diverse şi luxoase, aceste preferinţe reflectă consideraţia membrilor Familiei Regale pentru etichetă şi pentru problemele etice în alegerile lor alimentare.