Divorţul a fost finalizat luna trecută, potrivit People.

Despărţirea vine după ce în primăvara anului trecut au apărut în presa tabloidă zvonuri despre infidelitatea lui Benjamin Millepied.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Black Swan, din 2010, care i-a adus lui Portman un Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Millepied a fost coregraful filmului şi a ajutat-o pe Portman să înveţe secvenţele de balet pentru rol.

Natalie Portman a câştigat şi un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă pentru acest rol şi chiar a făcut o glumă despre relaţia lor când a ridicat premiul.

ULTIMELE ȘTIRI

România a câștigat procesul în dosarul Roșia Montană. Cristian Hostiuc: „Gabriel Resources a pierdut tot”

Derby în Superligă: Rapid – FCSB, meci cu casa închisă. Giuleştenii vor să reducă distanţa faţă de lider

Insulele Hebride caută medici. Oferă salarii uriaşe şi peisaje uluitoare

Karl Nehammer, după vizita în România: Sistemul Schengen nu funcţionează, prin urmare nu poate fi extins / „Companiile noastre sunt puternic implicate în România şi creează mii de locuri de muncă”

Vezi mai multe articole din categoria life-inedit

„A fost foarte greu la început, dar prietenii ei s-au mobilizat în jurul ei şi au ajutat-o să treacă prin ce a fost mai greu”, a povestit un prieten al cuplului. „Natalie a trecut printr-un an foarte greu şi dureros, dar a ieşit mai puternică şi îşi găseşte bucuria în familia ei, în prietenii ei şi în munca ei”, a adăugat el.

„Prioritatea a fost să asigure o adaptare uşoară pentru copiii ei. Ea şi Ben îşi iubesc cu adevărat copiii şi sunt la fel de concentraţi pe a fi cei mai buni co-părinţi posibil. Nimic nu este mai important”.

Natalie Portman, în vârstă de 42 de ani, a mai jucat în filme precum ‘Black Swan’ (2010), pentru care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. De asemenea, ea a interpretat-o pe soţia fostului preşedinte John Kennedy în filmul ‘Jackie’ (2016). Actriţa filmează în prezent ‘Fountain of Youth’, în regia lui Guy Ritchie. De asemenea, ea va juca în serialul de televiziune ‘Lady in the Lake’.

Benjamin Millepied este dansator şi coregraf.

Cuplul are doi copii.