Fotografia care o arată pe Kate împreună cu copiii ei a fost făcută de Prinţul William. Imaginea a fost publicată cu ocazia Zilei Mamei, iar Kate a mulţumit publicului pentru susţinerea de care a avut parte în timpul şi după intervenţia chirugicală, potrivit Sky News.

În imagine aparte Kate zâmbind, având braţele înfăşurate în jurul copiilor ei mai mici, Prinţul Louis şi Prinţesa Charlotte, în timp ce copilul cel mare, Prinţul George, stă în spatele mamei sale şi o îmbrăţişează.

ULTIMELE ȘTIRI

Prințul Edward al Marii Britanii a împlinit astăzi 60 de ani. Regele Charles al III-lea l-a numit pentru o nouă funcție

Cine câştigă în războiul din Gaza?

La cine sunt cei mai mulţi bani? Un sfert din depozitele totale ale populaţiei sunt la peste 74.000 de români bogaţi, care au pus deoparte în bănci 16 mld. euro peste plafonul garantat de 100.000 de euro

Surse: senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei. Mergea cu 70km/h peste limita legală

Vezi mai multe articole din categoria life-inedit

Kate nu a mai fost văzută în public de la Crăciun. Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la o clinică din Londra pentru o operaţie planificată pe 16 ianuarie. Prinţesa s-a întors acasă după 13 zile, iar reprezentanţii Palatului Kensington au spus atunci că prinţesa „face progrese bune”.

Lipsa apariţiilor publice ale prinţesei şi absenţa Prinţului William de la un eveniment din cauza unei „chestiuni personale” au dus la o creştere a speculaţiilor privind starea de sănătate a lui Kate.

Kate ar putea să revină la îndatoririle regale oficiale după Paşte.