„Ambasada monitorizează rapoartele potrivit cărora extremiştii au planuri iminente de a viza adunări mari în Moscova, inclusiv concerte”, a precizat ambasada într-o alertă de securitate emisă cetăţenilor americani care locuiesc în Rusia.

„Cetăţenii americani ar trebui să fie sfătuiţi să evite adunările mari în următoarele 48 de ore”, a adăugat aceasta, potrivit The Moscow Times.

ULTIMELE ȘTIRI

Franța și Moldova au semnat acorduri bilaterale de apărare, pe fondul amenințărilor Rusiei. Maia Sandu: „Dacă agresorul nu este oprit, războiul va fi mai aproape de noi, de tine”

Ziua Internaţională a Femeii. Istoria zilei de 8 Martie în România şi în lume

Ministrul francez al Apărării: Noţiunea de a trimite trupe de luptă în Ucraina ,,nu este în discuţie”

Războiul din Ucraina, ziua 744. Marea Britanie alocă 416 milioane de dolari pentru 10.000 de drone în Ucraina / Întâlnire Zelenski-Erdogan în Turcia / ISW: Rusia vrea să folosească Transnistria şi Găgăuzia pentru destabilizarea Moldovei

Vezi mai multe articole din categoria externe

Nu este clar la ce „rapoarte” se referea ambasada în comunicat.

Anterior, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat că a ucis militanţi ai Statului Islamic care plănuiau un „atac terorist” asupra unei sinagogi din Moscova, dar nu a fost clar dacă ambasada SUA se referea la acest incident în alerta sa de securitate.