Pentru miresele care se pregătesc intens pentru ziua cea mare, plouă cu reduceri! Cele mai consistente tăieri de preț au fost la rochii – de până la 70 la sută. S-au dat cât ai clipi!

Adina Constantinescu, creator de modă: „De la 1.300-1.400 de lei poți achiziționa o rochie care costă peste 4.500-5.000 de lei.”

Cristina s-a oprit în cele din urmă la o rochie din colecția de anul trecut, cu 20% mai ieftină. A economisit 1.500 de lei.

Cristina, viitoare mireasă: „Mă uit și la reduceri, dar nu e ceva după care să mă ghidez. Dacă e materialul bun, poate să fie și mai scump, iar o reducere este, bineînțeles, binevenită.”

Viitoare mireasă: „Nu știu cât costă, dar da, pentru rochie chiar nu contează.”

Noela Ionescu, creatoare de modă: „Sunt mirese care au buget limitat; sunt mirese care sunt în dubiu dacă să acorde o importanță mai mare rochiei sau accesoriilor.”

Ofertele scad costul unei nunți cu 30%, spun cei care se pregătesc de marele eveniment.

Mădălina Neacșu, altă viitoare mireasă: „Sunt destul de multe cheltuieli și se adună, așa că este destul de important să profiți și de ocazii ca aceasta. La invitații am văzut reduceri și de 50%.”

Un planificator de nunți a pus la vânzare un „kit de supraviețuire” pentru ziua nunții.

Roxana Balintoni, organizatoare de nunți: „Cuprinde toate mărunțișurile la care poate nu te-ai gândi, dar de care ai avea nevoie în ziua nunții. De la ață și ac, la șervețele umede, dischete demachiante, dopuri pentru cercei și până la batoane proteice, balsam de buze și fixativ.”

Expozanții spun că ofertele sunt valabile doar la astfel de târguri.