Amazon Studios a lansat recent trailerul oficial pentru serialul Fallout, o adaptare live-action a celebrei francize de jocuri video, scrie Comic Book Resources.

Odată cu trailerul, a fost anunţată şi o nouă dată de premieră, cu fiecare episod al seriei Fallout setat să fie lansat simultan pe 11 aprilie 2024, cu o zi mai devreme decât data anunţată anterior.

Trailerul cinematografic păstrează „construirea expansivă a lumii şi umorul întunecat caracteristice” seriei de jocuri video, conform Amazon, şi dezvăluie o privire asupra locuitoarei buncărului Lucy (Ella Purnell), care se luptă să se adapteze la pustiul iradiat din exterior, oferind totodată o primă privire asupra personajelor Moldaver (Sarita Choudhury) şi Ma June (Dale Dickey).

ULTIMELE ȘTIRI

VIDEO. Nehammer, după întâlnirea cu Iohannis: Poziția Austriei rămâne neschimbată

Ofiţerii de poliţie maghiari şi cei chinezi vor desfăşura „patrulări comune” în oraşele ungare pentru „menţinerea securităţii interne şi a ordinii publice”

Un aeroport din SUA testează un sistem de auto-screening pentru pasageri şi bagaje

UE propune noi sancţiuni împotriva Rusiei în cazul morţii lui Alexei Navalnîi

Vezi mai multe articole din categoria tehnologie

Sinopsisul oficial al seriei Fallout prezintă povestea celor care au şi a celor care nu au, într-o lume în care aproape nu mai există nimic de avut. Serialul a fost creat de Jonathan Nolan şi Lisa Joy (creatorii serialului Westworld) pentru Prime Video, aceştia servind şi ca producători executivi alături de scriitorii şi co-showrunnerii seriei, Geneva Robertson-Dworet şi Graham Wagner.

Serialul se desfăşoară în aceeaşi lume ca şi jocurile video, continuând povestea după evenimentele deja cunoscute. Premiera seriei Fallout este programată pentru 11 aprilie 2024 pe Prime Video.