Un șofer de 83 de ani din Cluj a trecut razant pe lângă moarte. Bărbatul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat cu mașina pe o parte, după ce un alt conducător auto nu i-ar fi acordat prioritate, spun martorii, și l-ar fi împins pe contrasens.

După impact, bătrânul a avut nevoie de ajutorul echipajului de la descarcerare.

Bărbatul de 83 de ani era singur în mașină și circula pe banda a doua, atunci când un alt vehicul ar fi venit din dreapta lui. Șoferul nu a mai putut face nimic să-l evite.

Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost împins pe contrasens și prin gardul viu a plonjat zeci de metri, unde a rămas încarcerat.

Mașina a ajuns chiar lângă un depou de troleibuze, unde se afla un șofer de la compania de transport public. Omul a sunat imediat la 112.

Femeie: „Cineva i-ar fi tăiat calea, nu i-a acordat prioritate, și victima era pe drumul principal. L-a lovit pe respectivul, care nu i-a dat prioritate, și de acolo a ricoșat jos de pe pod”.

Pompierii au tăiat plafonul automobilului și au avut nevoie de câteva zeci de minute ca să-l scoată pe bărbat.

Lt. col. Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: „Conform primei evaluări, acesta era în stare de conștiență, era cooperant, însă prezenta multiple traumatisme. A fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital”.

Șoferul care nu a acordat prioritate, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost testat de polițiști și nu consumase alcool. Acum, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.