audioPhonak Audéo Life Lumity

Este reîncărcabil și oferă o calitate superioară a sunetului împreună cu un sistem de operare avansat pentru o experiență de ascultare fără efort. În plus, este rezistent la apă dulce, sărată sau de piscină, transpirație sau ploaie, designul său elegant și confortabil îl face potrivit pentru utilizarea zilnică.

Phonak Sky Lumity

Pentru copiii care suferă de hipoacuzie, Phonak Sky este o soluție revoluționară. Acest dispozitiv auditiv pediatric oferă funcții avansate și o construcție robustă, sigură și eficientă, care le asigură celor mici sau adolescenților șansa să poată explora lumea din jurul lor cu încredere.

Phonak Naida Lumity

Cel mai puternic aparat auditiv

Phonak Slim Lumity

Phonak Slim este câștigătorul premiului Hearing Technology Innovator Award 2023 în categoria Designul aparatelor auditive – recunoscut de Health & Technology Matters. Acesta combină un design modern, inedit și confortabil cu performanțe auditive de ultimă generație.

Phonak Serenity Choice

Protecții auditive standard – sunt soluția perfectă pentru protejarea eficientă a auzului. Realizate cu ajutorul unei tehnologii de filtrare patentată care permite auzul natural, conștientizarea situației și comunicarea, aceste dopuri se potrivesc perfect în canalul auditiv, oferind o etanșare excepțională împotriva zgomotelor nedorite.

Serenity Choice Plus

Protecții auditive personalizate – folosește tehnologia inovatoare de filtrare a zgomotelor care se găsește în protecția auditivă Serenity Choice, însă dispune de beneficiile suplimentare care vin cu un dispozitiv personalizat, cu un grad de etanșare și protecție aproape perfect.

Phonak Cros Lumity

Soluția perfectă pentru cei cu pierdere auditivă unilaterală. Cu tehnologia sa inovatoare, acest aparat auditiv

Roxana Dumitru, audioaudioaudio

Servicii Gratuite audio

audio

Programările pot fi realizate cu un click aici sau prin apel telefonic la următoarele numere, în funcție de orașul dumneavoastră:

București: 0770.617.707 / 031.421.52.92

Timișoara: 0774.066.523 / 0356.410.221

Reșița:0770.617.982 / 0355.429.310

Bistrița: 0771.671.005 / 0363.730.764

Câmpulung Moldovenesc: 0771.550.164

audio

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod

independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.