Lansarea celui mai fresh brand de cosmetice naturale românești, Cosmetrice, care conține ingrediente high-end pentru îngrijirea pielii, s-a bucurat, la începutul acestei săptămâni, de susținerea a sute de persoane.

Carmen Brumă a fost unul dintre invitații speciali ai amfitrioanei evenimentului, Drd. Farmacist Emanuela Gheorghiță și a vorbit celor prezenți despre necesitatea utilizării cosmeticelor naturale, în paralel cu orele de exerciții fizice și alimentația sănătoasă, pentru păstrarea aspectului tânăr al pielii, chiar și după prima tinerețe.

În lumea vitezei și a bisturiului, în care oamenii nu mai au răbdare să-și recapete frumusețea și prospețimea tenului prin tratamente de lungă durată, ci preferă să recurgă la proceduri invazive, cu efecte „peste noapte”, oamenii de știință caută permanent soluții inovative și revoluționare, pentru reducerea ridurilor într-un timp cât mai scurt.

O astfel de soluție, complet neinvazivă și 99% naturală o reprezintă cosmeceuticele high-end cu dublă validare clinică, lansate la începutul acestei săptămâni, sub brand-ul Cosmetrice, de către Drd. Farmacist Emanuela Gheorghiță. Recent intrat în vocabularul frumuseții, cuvântul ”cosmeceutice” se referă la produsele care îmbină atributele pentru frumusețe, cu beneficiile pentru sănătatea tenului, în formule unice, care conțin ingrediente active și tehnologii revoluționare high-end.

„În cazul acestui tip de produse inovatoare se pune foarte mare accent pe validarea clinică și chiar pe dubla validare clinică, ce pot testa și confirma eficacitatea tuturor ingredientelor din aceste produse, în cadrul unor studii clinice independente. Acest nivel de certificare îl asigură pe cumpărător că fiecare produs, care îmbină știința avansată cu cele mai bune ingrediente, nu doar promite rezultate impresionante, dar le și livrează așa cum promite, oferind exact acea soluție eficientă și sofisticată, pentru diminuarea ridurilor și obținerea unui ten tânăr, care radiază de frumusețe”, a explicat specialistul Cosmetrice, la evenimentul de lansare a produselor, care a avut loc la Artelique.

Pentru a sublinia legătura între îngrijirea pielii la exterior cu ajutorul cosmeceuticelor și susținerea acestui efort, din interior, printr-o alimentație sănătoasă, proceduri corporale și sport, creatoarea Cosmetrice i-a invitat, pentru a le vorbi invitaților, pe Marian Bănățeanu – Health Coach, Dr. Lucian Russu – medic specialist medicina familiei, dermatologie și venerologie și fondator al Clinicii Bioderm, precum și pe vedeta de televiziune Carmen Brumă, unul dintre cei mai înfocați promotori ai obiceiurilor alimentare sănătoase și sportului. Printre invitații prezenți la eveniment s-au mai aflat creatoarea de modă Eli Lăslean, realizatoarea tv Maria Andrei și fostul politician Miron Mitrea.

Ce înseamnă tehnologii de vârf în domeniul frumuseții

„Una dintre cele mai apreciate inovații în domeniul frumuseții este utilizarea peptidelor biomimetice și a acidului hialuronic cu greutate moleculară mică, care penetrează profund pielea, pentru a stimula producția de colagen și elastină. Acest proces, care nu este posibil prin aplicarea cosmeticelor obișnuite, ajută la refacerea structurii pielii de la interior către exterior, diminuând cu aproximativ 30% liniile fine și ridurile, în mai puțin de o lună. În era personalizării și a schemelor individuale și exclusive de tratament, aceste produse cosmeceutice permit o abordare tailor-made, adaptându-se nevoilor specifice fiecărui tip de piele. Mai mult decât atât, prin combinarea diferitelor cosmeceutice destinate obținerii aceluiași tip de efect, utilizatorii pot crea rutina de îngrijire de care au nevoie, indiferent dacă își doresc doar hidratare profundă sau vizează corectarea tonului neuniform al pielii”, a declarat Drd. Farmacist Emanuela Gheorghiță.

Ce rol au antioxidanții în cosmeceuticele viitorului

Antioxidanții, precum vitamina C, E și ferulic joacă un rol esențial în protejarea pielii de daunele pe care i le pot provoca radicalii liberi și poluarea. Prin utilizarea acestor compuși care asigură neutralizarea acestor particule dăunătoare, cosmeceuticele avansate previn îmbătrânirea prematură a pielii și contribuie la menținerea unui ten luminos și sănătos.

Rafinament și Expertiză

În căutarea soluțiilor de top pentru conservarea unui ten fără vârstă și îngrijirea pielii, Cosmetrice a reușit să aducă inovația și luxul în ritualul zilnic de frumusețe, oferind acces la o selecție exclusivistă de produse cu dublă validare clinică și cu un conținut natural de peste 99%, menite să combată semnele îmbătrânirii, să îmbunătățească textura pielii și să revitalizeze tenul. Ideea a fost subliniată atât în cadrul discursurilor, cât și prin intermediul locației luxoase în care a avut loc evenimentul.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod

independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.