Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, joi, că sediul instituției pe care o conduce va fi închisă, ”din cauza consilierilor locali PNL PSD”. Este vorba despre registratura și serviciile publice.

Edilul susține că reprezentanții PSD și PNL ”au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii”.

Primarul Clotilde Armand mai spune că Primăria Sectorului 1 rămâne și fără acces la internet, precum și fără pază.

”Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel.

Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent. Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută. Este interzis în lege să oprești serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru acești inconștienți.

De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare.” – a transmis Clotilde Armand.