Un canibal satanist din Rusia a mâncat inima unui pensionar, în speranța că așa va putea să se tămăduiască de o boală cardiacă. Erkinzhon Abdurakhmanov a recunoscut crima, spunând că a făcut un pact cu Diavolul.

Erkinzhon Abdurakhmanov voia să-și rezolve propriile probleme cardiace „după ce a făcut un pact cu diavolul”, a declarat declarat chiar el poliției. A ucis un pensionar cu un topor, după care i-a mâncat inima, chiar într-o stație de autobuz, transmite publicația Daily Star.

Erkinzhon Abdurakhmanov, în vârstă de 47 de ani, a crezut că mâncând organul pensionarului ucis își va vindeca propria inimă bolnavă „după ce a făcut un pact cu diavolul”, arată sursa citată

Satanistul canibal a atacat un bărbat de 65 de ani în districtul Kuyurgazinsky, în Bashkortostan, și l-a lovit de trei ori cu un topor. Apoi a scos din piept inima bărbatului și a mâncat-o, în timp ce aștepta un autobuz, au stabilit polițiștii în anchetă.

Mai mult decât atât, a dat chiar și o parte din inima pe care nu a mâncat-o unei femei din stația de autobuz și i-a spus să o îngroape. S-a oprit apoi la un magazin ca să fure băutură, așa murdar de sânge cum era, iar personalul magazinului a chemat poliția, care l-a prins, arată sursa citată.

El le-a spus polițiștilor că „diavolul i-a ordonat să ucidă un om care anterior încheiase o înțelegere cu el, astfel încât persoana ucisă să ajungă în rai”.

Abdurakhmanov a recunoscut înfricoșătoarea crimă, este fost soldat care lucrează în construcții, potrivit ziarului Komsomolskaya Pravda.

Mama lui a spus că l-a văzut comportându-se ciudat în ultima vreme, spunând jurnaliștilor că este „rușinată” că poartă același nume de familie cu el, ar fi spus ea.