În timpul unei călătorii cu avionul ce trebuia să ducă de la Memmingen, Germania, către Kutaisi, Georgia, un pilot al companiei WizzAir a fost nevoit să ia o decizie neașteptată, fiind nevoit să aterizeze de urgență la Cluj-Napoca.

Evenimentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, pe 5 martie, când la bordul aeronavei a izbucnit un conflict violent între trei pasageri, având ca origine consumul excesiv de alcool.

Confruntarea a implicat doi cetățeni georgieni și un bărbat din Belarus, iar tensiunile au culminat cu unul dintre georgieni lovindu-l pe pasagerul belarus cu un telefon mobil, provocându-i răni la cap, scrie Rotalianul.

În urma incidentului, echipajul de zbor a solicitat imediat o aterizare de urgență la Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Cei trei pasageri implicați în altercație au fost evacuați din avion la sosirea acestuia la destinație.

Cu toate că situația a fost gravă, niciunul dintre cei implicați nu a fost reținut de către poliție, autoritățile considerând că nu constituie o amenințare la adresa siguranței publice.

După clarificarea situației, avionul și-a reluat zborul spre destinația sa finală.

Pasagerii georgieni au fost transferați către o altă aeronavă pentru a-și continua călătoria către Kutaisi, în timp ce pasagerul din Belarus s-a întors la Memmingen.