Peste 82% din banii din PNRR stau necheltuiți – arată executia bugetara.Comisia Europeană a alocat țării noastre 12 miliarde de euro granturi și 15 miliarde de euro sub formă de împrumuturi.

Karl Nehammer susține, la 2 zile după vizita în România, că suntem un partener important, dar poziția legată de Schengen rămâne neschimbată.

Vladimir Putin își pregătește soldații pentru un război împotriva NATO în regiunea Mării Baltice, spun serviciile secrete din Lituania, citate de ziarul Bild.

Portugalia se confruntă azi cu alegeri anticipate care pot indica o schimbare politică spre dreapta, cu partidul de centru-dreapta și potențiala implicare a partidului de extremă dreapta Chega în formarea guvernului, reflectând o tendință similară de creștere a dreptei în Europa.

Biden trece la fapte. La două zile după ce președintele american a declarat că SUA vor construi un port în Fâșia Gaza, deja o navă militară americană se îndreaptă spre regiune.

Trump s-a răzgândit, este supărat pe Facebook, vrea să protejeze TikTok. cu toate că în mandatul precedent el încerca să interzică rețeaua de socializare. De ce? Facebook a furat la alegeri!

MIT investește în medicina dentară A.I. Overjet se numără printre companiile care au strâns 53,2 milioane de dolari pentru dezvoltarea platformei.

Sam Altman va reveni în consiliul de administraţie al ChatGPT împreună cu trei noi directori ai OpenAI, transmite Reuters.

Max Verstappen (Red Bull) câștigă Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Krystyna Pyszková din Republica Cehă a fost încoronată Miss World 2024.