Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunță punerea în dezbatere publică a unui proiect de ordonanță de urgență privind eliminarea taxei de soare pentru prosumatori. În România sunt peste 120.000.

Investitorii români au câştigat anul trecut 170 de milioane de dolari din criptomonede – arată o analiză realizată de Chain-alysis.

Îți alegi job-ul la ITandC. Ediția cu numărul 17 te așteaptă astăzi și mâine cu peste 60 de companii din domeniul tehnologiei și ingineriei. Unde? La Palatul Parlamentului.

Comisia Europeană alocă 500 de milioane euro pentru a intensifica producţia de muniţii, dintr-un total de 2 miliarde euro pentru consolidarea industriei de apărare a UE. Unul dintre cele 31 de proiecte vizate include şi România.

În urma discuției de la Berlin, Germania și Franța vor cumpăra arme pe piața internațională în beneficiul Ucrainei – ca semn al unității.

Simona Halep face parte din echipa României care va înfrunta în aprilie Ucraina, în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Lotul a fost format de fostul tenismen Horia Tecău.

15.000 de pași pe săptămână ți-ar prelungi viața cu până la trei ani – spun cercetătorii de la Vitality și London School of Economic.

Inginerii NASA au primit un semnal de la sonda Voyager-1 aflată în spațiul interstelar, după 4 luni în care au pierdut legătura din cauza unei probleme de comunicație.

Intel își bate propriul record si lansează cel mai puternic procesor din lume – de 6 GHz. Cu un stfel de arsenal Intel promite că performanța jocului este cu 15% mai mare și că pentru creatorii de conținut care necesită multă putere de calcul, câștigul ar fi de 73%.

Care este cea mai cool stradă din lume? High Street, Melbourne din Australia – conform unui top realizat de revista Time Out.