În discursul de la București, cancelarul austriac Karl Nehammer nu a vorbit despre Schengen sau România. După acest discurs, cancelarul austriac a anunțat pe X că nu intrăm în Schegen.

Ursula von der Leyen, a fost desemnată la Congresul PPE de la Bucureşti, candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la şefia executivului comunitar.

1 milion de oameni mor anual din cauza expunerii la perioade scurte de poluare. Ce inițiative sunt în România? Cum te apără liderii țării? Ce măsuri iau? Afli în curând.

Peste 80% dintre unităţile medicale publice din România nu oferă servicii de avort sau nu pot fi contactate spune un studiu al Asociației Moașelor.

Suedia devine azi in mod oficial al 32 lea stat membru NATO

Maia Sandu, propune organizarea, în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale din noiembrie, a unui referendum pe tema aderării europene a Moldovei.

Franța susține oficial candidatura lui Mark Rutte la șefia NATO, la fel ca SUA și Marea Britanie.

Polițiști chinezi vor putea patrula pe străzile din Ungaria în urma unui acord încheiat cu guvernul lui Viktor Orban.

Elon Musk a declarat că nu va dona bani pentru campaniile electorale ale lui Joe Biden sau Donald Trump.

Simona Halep a dat primele declarații la revenirea în țară. „Mouratoglou și echipa lui mi-au recomandat aceste suplimente, sunt convinsă că nu au făcut-o cu rea intenție. Dar a fost o greșeală pe care am plătit-o foarte scump.”