PNL și PSD nu reușesc să găsească un candidat comun pentru Primăria Capitalei, astfel că se discută varianta ca fiecare partid să aibă propriul candidat. Astăzi se așteaptă o decizie.

Cătălin Cherecheș, condamnat la cinci ani de închisoare pentru corupție, va fi adus în țară sub escortă după ce Tribunalul din Munchen a aprobat extrădarea sa.

Succes uriaș în Parlamentul European. A fost votată rezoluția care prevede returnarea tezaurului României furat de Rusia, inițiată de Eugen Tomac.

Azi e ziua matematicii. Ei bine, cum arată predarea la noi? 71% dintre profesori spun că e o provocare să facă față elevilor cu niveluri diferite de abilități la matematică.

Jeff Bezos alocă 60 milioane de dolari în încercarea de a îmbunătăți carnea vegană – pentru un gust mai bun și pentru reducerea costului de producție.

Spotify afișează acum și videoclipuri, în cadrul unor teste desfășurate în 11 țări ca UK, Germania și Italia. În aplicație vor fi disponibile două noi butoane, “Switch to Video” și “Switch to Audio”.

Tu cum definești infidelitatea? Expertul în dating, relații și sex Tracey Cox spune că idei ca „oamenii fericiți nu înșală” sau „doar oamenii răi sunt infideli” sunt doar mituri.

Dua Lipa anunță că va lansa al treilea său album de studio pe 3 mai. Se numește „Radical Optimism” și va avea 11 piese.

Ai în plan să mergi la munte? Cel mai mare strat de zăpadă, de aproape 2 metri, este la Bâlea Lac. Dar atenție, circulaţia rutieră este închisă pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost eliminată miercuri în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.