PNL și PSD nu reușesc să găsească un candidat comun pentru Primăria Capitalei, astfel că se discută varianta ca fiecare partid să aibă propriul candidat. Chiar în acest momente au loc discuțiile în coaliție.

Alianţa Dreapta Unită anunţă că a atacat în contencios administrativ ordonanţa pentru comasarea alegerilor, ca urmare a lipsei de reacţie a Avocatului Poporului.

NATO nu ar trebui să-l numească pe Mark Rutte fără o discuție mai amplă, spune Letonia, primul stat care dă o declarație pro- Iohannis cu NATO

Succes uriaș în Parlamentul European. A fost votată rezoluția care prevede returnarea tezaurului României furat de Rusia, inițiată de Eugen Tomac.

România este ţara UE cea mai puţin dependentă de gazele de import şi a doua cea mai puţin dependentă de importul de produse petroliere.

În opt țări, nici măcar jumătate dintre alegători nu votează la alegerile europene / România, excepția UE. Între 6 și 9 iunie, peste 370 de milioane de cetățeni sunt chemați la urne pentru a-și alege deputații

Azi e ziua matematicii. Ei bine, cum arată predarea la noi? 71% dintre profesori spun că e o provocare să facă față elevilor cu niveluri diferite de abilități la matematică.

Sora lui ChatGpt, de la OpenAI, modelul AI generativ care creează videoclipuri, ajunge la noi până la sfârșitul anului.

JP Morgan merge pe aur. Care are cel mai mare potențial în 2024, din grupul mărfurilor. Prețul țintă? 2.500 de dolari, potrivit Bloomberg.

Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost eliminată miercuri în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.