Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul că un conflict direct între Rusia şi alianţa militară NATO condusă de SUA ar însemna că planeta se află la un pas de cel de-al treilea război mondial.

Președintele francez va permite sportivilor ruși să concureze la JO. Totodată Macron va solicita o încetare a focului în Ucraina pe parcursul competiției.

Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu, este principala opțiune de candidat comun la alegerile locale pentru PSD și PNL, anunță Mediafax. Ședința coaliției va începe la ora 15.30.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de constituire a Alianţei Dreapta Unită, a anunţat Cătălin Drulă. Vom contesta această decizie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, spune președintele USR.

Marcel Ciolacu o susține pe Maia Sandu pentru un nou mandat de președinte al Republicii Moldova: ,,Este singura soluţie ca Republica Moldova să aibă în continuare un traseu european.”, spune premierul.

Angajaţii din comerţ protestează astăzi, între 11.00 şi 13.00, în faţa Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale. Vor dreptul la condiţii de muncă şi salarii decente.

Coreea de Nord lansează rachete balistice pentru prima dată în ultimele două luni. Armata din Coreea de Sud a condamnat lansările pe care le-a descris ca fiind o „provocare clară”.

Posturile TV reprezintă principala sursă de informare pentru mai mult de 50% dintre români, urmate de reţelele sociale (28,3%), indică datele unui sondaj realizat de INSCOP.

Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami Open. În primul meci după revenirea în circuit, Simona o va înfrunta pe jucatoarea din Spania – Paula Badosa.

‘Kung Fu Panda 4’ se menține pe primul loc în box office-ul american și depășește 175 de milioane de dolari în întreaga lume.