PNL și PSD nu reușesc să găsească un candidat comun pentru Primăria Capitalei, astfel că se discută varianta ca fiecare partid să aibă propriul candidat. Astăzi se așteaptă o decizie.

Cătălin Cherecheș, condamnat la cinci ani de închisoare pentru corupție, va fi adus în țară sub escortă după ce Tribunalul din Munchen a aprobat extrădarea sa.

Parlamentul European votează astăzi o rezoluție care prevede returnarea tezaurului României furat de Rusia, inițiată de Eugen Tomac.

Azi e ziua matematicii. Ei bine, cum arată predarea la noi? 71% dintre profesori spun că e o provocare să facă față elevilor cu niveluri diferite de abilități la matematică.

Jeff Bezos alocă 60 milioane de dolari în încercarea de a îmbunătăți carnea vegană – pentru un gust mai bun și pentru reducerea costului de producție.

Spotify afișează acum și videoclipuri, în cadrul unor teste desfășurate în 11 țări ca UK, Germania și Italia. În aplicație vor fi disponibile două noi butoane, “Switch to Video” și “Switch to Audio”.

Tu cum definești infidelitatea? Expertul în dating, relații și sex Tracey Cox spune că idei ca „oamenii fericiți nu înșală” sau „doar oamenii răi sunt infideli” sunt doar mituri.

Dua Lipa anunță că va lansa al treilea său album de studio pe 3 mai. Se numește „Radical Optimism” și va avea 11 piese.

Ai în plan să mergi la munte? Cel mai mare strat de zăpadă, de aproape 2 metri, este la Bâlea Lac. Dar atenție, circulaţia rutieră este închisă pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost eliminată miercuri în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

Klaus Iohannis este un candidat care divizează NATO și nu are nicio șansă la șefia NATO, arată un articol publicat de cotidianul german FAZ.

A avut loc un nou termen în cazul Vlad Pascu, iar judecătoarea din Mangalia a acceptat procedura simplificată după ce Pascu și-a recunoscut faptele.

Liviu Voinea, fost viceguvernator al Băncii Naționale și până recent reprezentant al României la Fondul Monetar Internațional, a fost numit reprezentant al României la Banca Mondială, scrie ZF.

Lucrările pentru spitalul de boli infecțioase din Oradea vor începe până la mijlocul lunii septembrie. Valoarea totală a proiectului e de 672 milioane de lei.

Bitcoin a atins un nou record de peste 73.000 de dolari, pe măsură ce cererea de la ETF-uri crește.

Nu există semne care să indice că Rusia va folosi arma nucleară în Ucraina, spune purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, în reacţie la afirmaţiile făcute de Putin.

Parlamentul European a aprobat regulamentul privind inteligența artificială, primul la nivel mondial care introduce, printre altele, măsuri stricte pentru folosirea tehnologiei în educație.

Trei din 10 femei din generația Z se identifică drept LGBTQ+, arată un sondaj Gallup. Spre comparație, procentul milenialelor e la 12,4%, iar în cazul femeilor din Generația X la 4,7%.

Gwyneth Paltrow a lansat o aplicație de meditație bazată pe inteligență artificială, care încurajează utilizatorii să-și țină ochii deschiși.

Începe festivalul Massif la Poiana Brașov. Astăzi, mii de iubitori ai sporturilor de iarnă și ai muzicii petrec de la ora 17.00 alături de Mahmut Orhan și GORDO.

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, speră ca sportivilor ruşi să le fie interzisă participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.