“Triumf dulce-amărui al adevărului, întârziat, dar extrem de satisfăcător” – este mesajul Simonei Halep după decizia TAS.

România a pierdul, în perioada 2011 – 2022, aproape un milion de tineri cu vârste cuprinse între 15 și 34 de ani, arată o analiză a Consiliului Economic și Social.

România are cele mai periculoase drumuri din Europa, cu 85 de decese la un milion de locuitori. La polul opus se află Norvegia, conform Consiliului European pentru Siguranța Transporturilor.

10.000 de pași pe zi scad riscul bolilor de inimă, chiar și atunci când petreci restul zilei sedentar, arată un studiu publicat în British Journal of Sports Medicine.

Tamas Sulyok, președintele Ungariei, a semnat proiectul de lege pentru aderarea Suediei la NATO. Suedia ar putea deveni membră în alianță în doar câteva zile.

Trump s-a impus până acum republicaNILOR Din 15 state, fostul președinte ar putea primi astfel o a 3-a nominalizare prezidenţială consecutivă.

iOS 17.4 a fost lansat aseară, iar Apple se aliniază cerințelor legislației europene. Astfel vei putea instala aplicații și de pe magazine terțe, alternative pt. App Store.

Serviciul de streaming Max, fost HBO Max, va începe şi el să blocheze accesul la conturi de la alte adrese, la fel ca Netflix şi, în curând, Disney+.

Băuturile dietetice pot crește cu 20% riscul de afecțiune cardiacă periculoasă, potrivit unui studiu.

Ce citești azi? „Ne vedem în august”, romanul lui Gabriel Garcia Marquez, este lansat în toată lumea de ziua regretatului scriitor, 6 martie.