Peste 20 de percheziții ale DNA se desfășoară miercuri în București. Vizați ar fi mai mulți indivizi care și-ar fi însușit ilegal apartamente ale unor persoane decedate.

Potrivit DNA, până acum au fost identificate aproximativ 12 persoane care fac parte din această rețea, această mafie imobiliară care a pus mâna pe apartamentele unor oameni care au murit, iar moștenitorii acestora nu au apucat să intre în posesia locuințelor.

Vorbim de persoane care s-au folosit de acte false cum ar fi contracte de împrumut sau au falsificat chiar testamentul acestor persoane și după ce au pus mâna pe apartamentele lor, situate în zone imobiliare scumpe din București, în sectoarele 1 și 3, le-au vândut obținând un profit, spun procurorii, de peste 1,3 milioane de lei.

Sunt 22 de percheziții. Procurorii descind la locuințele unor persoane fizice, dar și la sediul unor societăți comerciale.

Persoanele suspectate vor fi aduse la audieri, iar la finalul acestora vom vedea ce măsuri cer procurorii împotriva lor.