La Săptămâna Modei de la Paris, Sam Smith a făcut senzație pe catwalk prezentând nu mai puțin de două ținute spectaculoase pentru colecția Vivienne Westwood, sub îndrumarea directorului creativ Andreas Kronthaler.

Cele două ținute ale artistului în vârstă de 31 de ani, cunoscut pentru hitul „Unholy“, au reflectat perfect spiritul inovativ al noii colecții, scrie Daily Mail.

Pe podium, artistul și-a etalat un tatuaj viu colorat pe coapsă, defilând desculț. A combinat un set de lenjerie din tartan cu șosete lungi, stridente, în nuanțe de roșu și negru, și a ales să poarte platforme dintr-un tartan verde închis. În partea superioară, Sam a ales un pulover simplu verde, accesorizat cu o eșarfă roșie vibrantă, și o altă eșarfă pe cap, asortând-o cu modelul lenjeriei, completată de o eșarfă neagră transparentă care le masca parțial fața.

Pentru al doilea outfit, Sam Smith a adoptat un stil gotic, acoperindu-se cu o rochie neagră, cu straturi rupte și volane, ajungând până la podea, pe care a asortat-o cu o poșetă din piele neagră. Pentru a întregi acest look, Sam a purtat o coafură neagră elaborată, decorată cu bijuterii, acoperindu-și complet ochii.

Sam Smith, care a câștigat cinci premii Grammy, este într-o relație cu designerul Christian Cowan din ianuarie 2023.