Un neverosimil 3-0 era înscris pe tabela de marcaj de pe Toumba Stadium dinThessaloniki la pauza meciului retur din optimile UEFA Conference League. Golurile lui Baba (min. 27) şi Thomas (42), precum şi autogolul lui Sucic (33), o făcea pe PAOK virtual calificată în sferturi.

Însă, repriza secundă a început cu un gol al oaspeţilor, marcat de Hoxha (49), care a egalat situaţia la general (3-3).

Oamenii lui Lucescu a readus extazul în tribune la reuşita grecului Koulierakis, din minutul 73 (4-1), din pasa lui Despodov, inspirat trimis în teren de antrenorul român cu doar 5 minute mai devreme.

ULTIMELE ȘTIRI

5 puncte cheie din ultimul interviu al lui Putin, dinaintea alegerilor din Rusia. Ce spune președintele rus despre NATO, posibilitatea unui război nuclear și condițiile pentru pace

PSD şi PNL, o nouă amânare în stabilirea candidatului/candidaţilor pentru Primăria Capitalei

Un cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade a lovit Fukushima, în Japonia

Ministerul Finanţelor a împrumutat joi de la bănci 1,7 miliarde lei

Vezi mai multe articole din categoria sport

Peste 8 minute, suporterii greci au trecut de la agonie la extaz, când Petkovic a marcat pentru 4-2, golul fiind însă anulat după analiza VAR.

Minutul 88 a adus o bucurie enormă pasionalilor suporteri greci, când Zivkovic a transformat un penalty, pentru un 5-1, care a fost şi scorul final, în ciuda a aproape 10 minute suplimentare de joc.

PAOK şi Răzvan Lucescu obţin astfel calificarea în sferturile de finală, cu scorul general de 5-2.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală are loc vineri la Nyon, acolo unde în urne se cunosc momentan numele a altor două echipe, Fiorentinna şi Fenerbahce.