În cadrul acţiunii Blocada „poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu poliţiştii rutieri de la structurile din teritoriu, au monitorizat drumurile publice din judeţ, având în atenţie, cu precădere, depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, precum şi a persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive.”

În timpul acţiunii au fost constatate mai multe nereguli, pentru care poliţiştii rutieri au aplicat 147 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 47.150 de lei. De asemenea, au reţinut şapte permise de conducere, din care două pentru consumul de alcool, şi au retras 18 certificate de înmatriculare. În total au fost constatate şase infracţiuni, câte două de conducere sub influenţa alcoolului, de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi de conducere fără permis.

ULTIMELE ȘTIRI

Vrei să trăiești mult? Dezvoltă-ți „umorul negru”. O influenceriță de 100 de ani, având aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, dezvăluie 3 secrete care o țin în viață

Harta inflaţiei în 2024 în Europa: România rămâne unul dintre „lideri“

Ion Cristoiu: Nimeni nu-şi asumă responsabilitatea Marelui Abator

La cine sunt cei mai mulţi bani? Un sfert din depozitele totale ale populaţiei sunt la peste 74.000 de români bogaţi, care au pus deoparte în bănci 16 mld. euro peste plafonul garantat de 100.000 de euro

Vezi mai multe articole din categoria social

Printre cei descoperiţi de poliţişti este un bărbat beat, drogat şi fără permis de conducere.

„În Pantelimon a fost oprit un autoturism condus de un bărbat, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare, în cauză rezultând indicii cu privire la consumul unei substanţe psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. În urma verificărilor efectuate, a rezultat şi faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere. În cauză, a fost deschis dosar penal, pentru trei infracţiuni la regimul rutier”, au transmis poliţiştii.

În oraşul Voluntari, poliţiştii au oprit un autoturism, condus de un bărbat, iar în urma verificărilor efectuate, a rezultat că maşina se află sub sechestru, într-un dosar de executare silită. În cauză, poliţiştii au retras certificatul de înmatriculare.