Jocul săptămânii este Railbound. Un joc de logică… cu trenulețe. Interesant pentru cei mari, dar și pentru cei mici.

Railbound! Un joc de logică, gratuit pentru cei care au abonament Play Pass pe Android. Cred că am adunat deja ore în el, cât pentru un job part-time. Trebuie doar să ordonezi vagoanele în spatele locomotivei. Sună simplu, dar nu e.

Railbound este unul dintre cele mai bune jocuri de puzzle făcute vreodată. Super distractiv și educativ pentru orice vârstă.

Unde mai pui că este și cu trenuri.

Buun – avem peste 150 de niveluri – unul mai dificil ca altul – și unele dintre ele sunt chiar grele – poți să stai zile să rezolvi un nivel, ca mai apoi să găsești soluția total întâmplător.

Dar, revenind la nivel – Trebuie să duci vagoanele la locomotivă în ordinea corectă. Pentru asta trebuie să construiești căi ferate, care să le așeze cum trebuie. Numărul de construcții este limitat. Acestea pot fi așezate în orice direcție.

Grafica și muzica reușesc să creeze o atmosferă relaxantă, astfel că nu simți niciodată presiunea vreunui cronometru.

Partea bună e că Railbound rulează pe aproape orice. De la PC, pe Steam, până la telefoanele mobile – iOS, Android, Nintendo Switch, Xbox sau MacOS. Eu l-am luat gratis prin abonamentul Google Play Pass. Altfel, costă între 5 și 10 dolari, în funcție de platformă.