Aplicaţia săptămânii se numeşte JULI şi este un mare sprijin pentru orice bolnav cronic. O găsiți în App Store şi Play Store. Explicăm cum funcţionează şi pe cine ajută.

Este vorba despre o soluţie digitală care ne ajută să avem mai multă grijă de sănătatea noastră. Se numeşte JULI. O găsiţi atât în App Store, cât şi în Play Store, şi are un meniu extrem de intuitiv. Ceea ce face această aplicaţie este să sincronizeze informaţiile oferite deja de dispozitivele inteligente pe care le folosim cu presiunea atmosferică, nivelul de poluare din oraşul în care ne aflăm, factorii alergici şi nu numai.

În cele din urmă, noi sunt cei care îi spunem aplicaţiei ce valori să urmărească, ce este important pentru noi. Este gândită în mod special pentru bolnavii cronici, care uneori sunt nevoiţi să-şi explice anumite stări. Pot fi crize de astm, de epilepsie. Nu ştii ce anume ţi-a provocat cea mai recentă stare de rău? Aplicaţia îţi verifică somnul, paşii, pulsul, mediul în care te afli, şi te atenţionează atunci când aceste valori încep să se repete. Totul pentru a te ajuta să eviţi astfel de momente.

Mai mult decât atât, având şi un sistem bazat pe inteligenţa artificială, Juli şi comunică cu tine. Te întreabă în fiecare zi ce faci, ce ai mâncat, ce anume te-a bucurat astăzi? Şi, atenţie! Nu uita că îţi monitorizează şi pulsul. Ştie şi când minţi. Am putea spune că este asistenta ta virtuală şi e important să fii sincer cu ea…pentru sănătatea ta. Pe JULI o găsiţi în App Store şi Play Store. Şi sincer, acum, revenim după o scurtă pauză de publicitate.