Renumite prin versatilitate și multifuncționalitate, paletele de machiaj sunt un adevărat must-have în trusa cosmetică a oricărui profesionist sau începător!

După cum bine cunoaștem, există nenumărate tipuri de palete machiaj, iar fiecare se distinge prin scop, texturi, formule, nuanțe și efect. Printre cele mai cunoscute sunt paletele cu farduri de pleoape, paletele pentru conturare, iluminare sau cele cu farduri de obraz.

În articolul de mai jos, noi, experții MAKEUP, am adunat 7 cele mai populare palete pentru un make-up de senzație, cu care ve face furori în clasamentele de machiaj 2024.

1. Makeup Revolution Maffashion My Beauty Diary deschide acest top cu palete de machiaj, evidențiindu-se printr-o combinație de 15 nuanțe, dintre care 6 mate și 9 strălucitoare, perfecte pentru un look natural în tonuri calde, reci sau neutre. Ingredientele din componența formulei sunt selectate atent, astfel încât să nu irite epiderma sensibilă a pleoapelor și să nu cauzeze reacții alergice. Paleta Makeup Revolution se distinge prin texturile mătăsoase ce se distribuie uniform și intensitatea pigmenților care garantează durabilitatea machiajului pentru o perioadă mare de timp.

AVANTAJE: nuanțe în tonuri calde, reci și neutre, oglindă, formulă hipoalergenică.

2. Perfectă pentru rubrica machiaj 2024, TheBalm Voyage Gold Coast Face Palette este paleta care întrunește mai multe produse de înfrumusețare, având rolul de a simplifica procesul de creare a unui make-up atractiv. Produsul include un fard de obraz, iluminator și șase nuanțe de farduri de ochi, dintre care 3 mate și 3 strălucitoare. Formulele sale pigmentate oferă acoperire perfectă și rezistență pentru întreaga zi.

AVANTAJE: trei produse în unul singur, intensitatea culorii, textură mătăsoasă.

3. Tarte Cosmetics Tartelette Toasted Eyeshadow Palette face parte din categoria palete de machiaj cu efect natural, cu 12 nuanțe nude și sidefate, de la tonuri de bej, bronz și arămiu, până la accente strălucitoare de maro, auriu și cupru. Bazată pe formule cu pigmentare intensivă și o textură moale, paleta este apreciată pentru intensitatea, durabilitatea și profunzimea culorilor, care se distribuie uniform pe pleoape, având capacitatea de a crea tranziții fine.

AVANTAJE: formulă pigmentată, retușare rapidă, longevitate.

4. Un exemplu veridic în ceea ce privește palete farduri profesionale este Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette! Cu nuanțe pastelate mate, accente de bej și reflecții strălucitoare, paleta este o dovadă a corelației dintre frumusețe și artă. Culorile în sine se potrivesc perfect cu toate tonurile de piele, având formule pigmentate și moi care se aplică și se amestecă ușor pe piele, lăsând un finisaj uniform și atractiv.

AVANTAJE: versatilitatea nuanțelor, pigmentare, textură plăcută.

5. Dior Backstage Glow Face Palette Highlight&Blush va fi “vedeta” colecției tale de palete de machiaj. Combinația de iluminator și fard de obraz este virală în mediul online, fiind recomandată de make-up artiști renumiți din întreaga lume. Texturile fine se distribuie ușor pe piele, adăugând accente de lumină și culoare care evidențiază frumos trăsăturile distinctive. Pigmenții săi puternici creează tranziții fine și conferă o strălucire elegantă întregului look!

AVANTAJE: efect iluminator subtil, textură fină, aplicare simplă.

6. Din seria machiaj 2024 nu poate să lipsească Makeup Revolution Blush Palette – paletă de farduri de obraz care va aduce un aspect îmbujorat imaginii tale! Nuanțele sale diafane se aplică ușor pe piele, având o pigmentare mare și o durabilitate sporită. Cele șase combinații de farduri mate și strălucitoare vor fi opțiunea perfectă atât pentru ocaziile de zi, cât și de seară.

AVANTAJE: rezistența culorii, efect natural, consistență pudrată.

7. Eveline Cosmetics Ruby Glamour Eyeshadow Palette este produsul care se încadrează perfect în categoria palete farduri profesionale. Îmbogățită cu 12 nuanțe dintre care 7 mate și 5 sidefate, paleta se diferențiază printr-o textură pudrată ce se distribuie ușor, permițând aplicarea uniformă a pigmenților. Fardurile își păstrează intensitatea pentru o durată mare de timp, având o formulă ce nu cauzează inflamații sau iritații.

AVANTAJE: accesibilitate, nuanțe versatile, rezistență.Acestea pot fi folosite în mai multe situații, având rolul de a contura trăsăturile frumoase și a adăuga profunzime imaginii tale.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod

independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.