Cristi Fonea a observat, după mai mulți ani de experiență în startup-uri, nevoia unui sistem de design complet care să ajute designerii și dezvoltatorii să-și lanseze mai rapid produsele.

Acesta a renunțat la propria agenție de branding și web design pentru a se dedica 100% acestui proiect.

Fondatorii spun că Uinkits System s-a născut din nevoia oricărui designer de a crea, edita și modifica mai rapid orice design.

Un sistem de design cuprinde o varietate de elemente destinate reutilizării în cadrul mai multor proiecte de design. În esență, acesta include componente de interfață (UI) precum diagrame de indicatori, carduri, comutatoare și sertare, împreună cu variabile și stiluri adaptabile la diverse nevoi, și chiar documentație care ajută în procesul de design.

Uinkits System este un sistem de design complet care permite utilizatorilor să creeze rapid interfețe pentru aplicații mobile, desktop și pagini web, reducând timpul de design pentru cei care vor să-și lanseze produsele software. Sistemul include peste 1000 de stiluri și variabile, peste 23,000 de componente de UI design, sute de kituri UI pentru aplicații și șabloane, precum și peste 5200 de iconițe și logo-uri.

Traction Keys este un fond privat de investiții ce susține proiecte și startup-uri cu potențial. Traction Keys și Uinkits System și-au unit forțele pentru a oferi o soluție completă designerilor din întreaga lume.

Gabriel Pană, fondatorul Traction Keys spune despre această investiție:

„În ultimii doi ani, m-am uitat atent la start-up-urile faine din Europa de Est și am observat ceva interesant – majoritatea nu prea pun accent pe un design modern și simplu, care să-i ajute pe fondatori să-și lanseze rapid produsele. Se pare că se pierde foarte mult timp pe partea de design și cod, iar partea a doua – lansarea produsului – cam suferă. Ideea noastră e simplă: vrem să ajutăm antreprenorii să-și lanseze produsele mai rapid și să ajungă cu produsele la vânzare. Așa că am pus la cale un sistem de design complet care face fix asta.”

Dacă ai o idee de startup sau ești un designer în căutare de modalități de a crea aplicații interactive și accesibile, Uinkits System este soluția perfectă pentru tine. Vizitează https://uinkits.com și descoperă cum poți deveni mai eficient în design!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod

independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.